Η Nεα μας Ιστοσελιδα διαθεσιμη για τους Πιστους

Αν και έχει περάσει αρκετός καιρός από τότε που ξεκίνησε το κτήσιμο της Ιστοσελίδας μας δυστυχώς μέχρι τώρα δεν μπορούμε να πούμε ότι, έχουμε καταφέρει να το ολοκληρώσουμε.

Λείπουν πολλά για το τελείωμα του. Όμως προσπαθούμε να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες και χρόνο με το χρόνο να βάζουμε ακόμα ένα πετραδάκι στο κτήσιμό της.

Το σύντομα Ιστορικό του Ναού μας, ο βίος των Πολιούχων της Πόλεως μας, οι Λατρευτικές και άλλες δραστηριότητες της Ενορίας μας - Ιερές Ακολουθίες, Κατηχητικά Σχολεία, Μελέτη της Αγίας Γραφής, Αγιογραφία για μικρά παιδιά και για μεγάλους, Συνάξεις Μελλονύμφων και Παρανύμφων, Γονέων και Αναδόχων, Φοιτητών και Φοιτητριών, Προσκυνήματα απογευματινά, ημερήσια και πολυήμερα σε τόπους αγαλλιάσεως και πνευματικής αναψυχής - είναι μερικά από τα περιεχόμενα της Ιστοσελίδας μας. 

Στη συνέχεια θα προστεθούν και άλλα ενδιαφέροντα για την πίστη και την λατρεία θέματα και μη ξεχνάτε τις δύο συνδέσεις μας με την ιστοσελίδα της Μητροπόλεως μας, και την Ορθόδοξη Εγκυκλοπαίδεια στις οποίες θα βρείτε πλούσιο υλικό για την πνευματική σας πρόοδο